Zalet kotleciarek marki Ma-Ga
Kotleciarki używane są w zakładach przetwórstwa mięsnego. To specjalistyczne urządzenia elektryczne, które służą do rozbijania mięsa na kotlety. Jest przydatne podczas przygotowania produktów garmażeryjnych takich jak sznycle, bitki i steki. Rozbite mięso z kotleciarki może następnie być poddane obróbce termicznej. Jedną z firm specjalizujących się w produkcji kotleciarek jest MAGA. Sprawdź, czym charakteryzują się urządzenia od tego producenta!
Usprawnienie i przyspieszenie produkcji
Ogromną zaletą korzystania z niezawodnych kotleciarek MAGA jest znaczne przyspieszenie procesu produkcyjnego przy zachowaniu doskonałej jakości wyrobów mięsnych. Kotleciarka do mięsa skraca czas ubijania produktów, dzięki czemu pomaga go oszczędzać i ciąć koszty związane z działaniem zakładu. Półautomatyczne urządzenie jest w stanie przygotować aż 800 porcji kotletów w ciągu godziny. Kotleciarka jest wygodna i prosta w obsłudze. Jej zainstalowanie na blacie roboczym lub specjalnej podstawie przebiega szybko i nie jest skomplikowane.
Doskonała jakość produktów garmażeryjnych
BECK MAGA Clip Systems jest producentem zaawansowanych urządzeń do przetwórstwa spożywczego. Maszyny do handlu i gastronomii są tak zaprojektowane, aby zapewniać powtarzalne efekty. Mięso z kotleciarek jest równo rozbite, a grubość porcji może być ustawiana w zakresie od 0,5 do 30 mm. Płynna regulacja pozwala na wykonanie wielu rodzajów wyrobów mięsnych i wegańskich. Produkty są równo rozbite, co zapewnia wysoką jakość gotowych produktów.
Łatwość utrzymania w czystości
Urządzenia dopuszczone do kontaktu z surowym mięsem muszą charakteryzować się wysokim stopniem czystości. Nie mogą pozostać na nich resztki, które są siedliskiem drobnoustrojów. Producent dołożył wszelkich starań, aby ułatwić utrzymanie urządzenia w czystości. Wszystkie elementy mające bezpośredni kontakt z żywnością zostały wykonane ze stali nierdzewnej. W odróżnieniu od innych podobnych urządzeń, tace robocze kotleciarki MAGA można myć w zmywarce. Po zakończeniu pracy części robocze muszą zostać umyte i wytarte do sucha, aby zapobiec rozwojowi bakterii. Postaw na profesjonalny sprzęt w zakładzie przetwórstwa spożywczego. Wybór kotleciarek MAGA zapewni Ci doskonałą jakość wyrobów przy ograniczeniu kosztów produkcji.
Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana